• NETWORKING

  WITH THE FUTURE

  SI PERSPECTIVE PE TERMEN LUNG

  ALATURA-TE ECHIPEI NOASTRE!
  Contact

   

 • NETWORKING

  WITH THE FUTURE

  SI O TRADITIE PUTERNICA

  ALATURA-TE ECHIPEI NOASTRE!
  Contact
 • NETWORKING

  WITH THE FUTURE

  IMPREUNA CU COLEGI EXTRAORDINARI DIN INTREAGA LUME

  ALATURA-TE ECHIPEI NOASTRE!
  Contact
 • NETWORKING

  WITH THE FUTURE

  SI PROIECTE INTERESANTE

  ALATURA-TE ECHIPEI NOASTRE!
  Contact

PUTEREA CABLAJULUI

Tot ceea ce trebuie sa stii despre circuitul electric al automobilelor de maine.
AFLA MAI MULTE

NETWORKING

A lucra la Sumitomo Electric Bordnetze inseamna interconectare, adica o cultura corporatista speciala.
AFLA MAI MULTE

ECHITABIL SI COMPLEX

De ce compania Sumitomo Electric Bordnetze este apreciata de cei peste 33.000 angajati din intreaga lume?
AFLA MAI MULTE

NOUTATI

Sumitomo Electric Bordnetze – ceremonia oficială de deschidere a primei fabrici în Republica Moldova

30 octombrie 2017, Orhei, Republica Moldova. Compania Japonezo-Germană Sumitomo Electric Bordnetze SE (SEBN) și-a deschis oficial filiala de producție SE Bordnetze SRL (SEBN MD), în Orhei, în centrul Republicii Moldova.  Noua structură demonstrează extinderea companiei și, totodată, este o investiție majoră în economia țării. De asemenea, compania consideră oferirea de noi locuri de muncă drept o contribuție semnificativă în dezvoltarea pieței locale a muncii.

La ceremonia de deschidere a participat Prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip, reprezentanți ai administrației publice locale, numeroși oaspeți și angajați ai companiei.

La eveniment au participat Mitsuo Nishida, Vice-Președinte Executiv, Sumitomo Electric Industries Ltd., Fumiyoshi Kawai, Președinte și CEO, Sumitomo Wiring Systems Ltd., Kenichi Urushibata, Managing Executive Officer, Sumitomo Electric Industries Ltd., Tomoyuki Miyake, CEO al Sumitomo Electric Bordnetze SE, precum și alți membri ai Consiliului Administrativ al Sumitomo Electric Bordnetze SE.

„Vreau să le mulțumesc acționarilor pentru decizia de a lansa acest proiect în Moldova și vă asigur că vor fi depuse toate eforturile necesare pentru ca acest proiect să devină unul de succes”, a menționat Igor Corman, director financiar, SE Bordnetze SRL.

Jerzy Laluk, director de producție SE Bordnetze SRL a accentuat: “ Sunt convins că capitalul japonez, tehnologia germană și implicarea angajaților vor contribui la dezvoltarea întreprinderii.

Construcția întreprinderii, cu suprafața de 27 000 metri pătrați, a început în august 2016. În prezent, SEBN MD are aproximativ 500 de angajați și planifică să crească numărul acestora până la 2500. Filiala va produce cablaje electrice pentru automobile.

SE Bordnetze SRL este o filială a Sumitomo Electric Bordnetze și a fost înregistrată în decembrie 2015. Proiectul de investiții este implementat în cadrul Zonei Economice Libere Bălți, localizată în orașul Orhei, Republica Moldova.

 

SE Bordnetze SRL se transferă în fabrica nouă

Odată cu înființarea acestei locații de producție, SE Bordnetze SRL a devenit unul dintre cei mai importanți investitori și cel mai mare angajator din oraș, contribuind, astfel, la dezvoltarea economică a întregii regiuni. În clădirea de 27.000 de metri pătrați, vor fi angajați peste 2.500 de muncitori la producția cablajelor electrice pentru mașin

Orașul Orhei, situat în mijlocul țării, are aproximativ 30.000 de locuitori și se află la 50 km de Chișinău - capitala Rebublicii Moldova .