PUTEREA CABLAJELOR

Sistemul nervos al automobilelor: Acesta este modul in care angajatii nostri percep cablajul. Fara cablaj, nimic nu functioneaza, el furnizeaza tot ceea ce inseamna "impuls electric", inclusiv mecanismele geamurilor, sistemul de navigare, etc. Experimenteaza in cinci pasi modul in care este realizat cablajul si cum iti poti aduce propria contributie!

PUTEREA CABLAJELOR

Sistemul nervos al automobilului: Acesta este modul in care angajatii nostri percep cablajul. Fara cablaj, nimic nu functioneaza, el furnizeaza tot ceea ce inseamna "impuls electric", inclusiv mecanismele geamurilor, sistemul de navigare, etc.  Este considerat ca fiind componenta cu cea mai mare flexibilitate - croindu-si drum prin autoturism, pe sub scaune si de-a lungul placilor metalice, de la motor pana la partea din spate a autoturismului si inapoi. Ce il face atat de provocator? Marimea si volumul cablajului, numarul mare de variante - si faptul ca trebuie sa garanteze siguranta maxima. Pentru ca a lucra cu sisteme electrice este, într-adevăr, o sarcină interesantă.

Atributii care solicita entuziasm tehnic, creativitate si initiativa individuala.

Tot ceea ce trebuie sa stii despre cele cinci etape ale productiei de cabluri - de la proiectarea initiala pana la livrarea catre client.

AFLA MAI MULTE AICI