РАБОТА РЪКА ЗА РЪКА
ЗА ПОСТИГАНЕ НА ОТЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ

Тихо е и мирише на гума или масло. А в производствена зала работят огромен брой хора. При станциите за рязане, тестовите съоръжения или заваръчни машини.Средно около 2 500 служители работят в нашите различни фабрики – повече, отколкото много други компании заедно.

ПРОИЗВОДСТВО

Тихо е и мирише на гума или масло. А в производствена зала работят огромен брой хора. При станциите за рязане, тестовите съоръжения или заваръчни машини.Средно около 2 500 служители работят в нашите различни фабрики – повече, отколкото много други компании заедно. Нашето производството съвсем не е типично за автомобилната индустрия.
Атипичният характер на нашия бизнес, който го прави толкова специален, може да се установи и ако хвърлим поглед иззад гърбовете на нашите служители. Високотехнологичните кабелни комплекти се произвеждат на ръка с прецизна точност, за да задоволят напълно нуждите на нашите клиенти - предизвикателна задача, тъй като те трябва да отговарят на същите твърди критерии като тези, произвеждани от машините, а именно скорост на производство и максималната ефективност. Когато след десет часа комплектът е персонализиран от 180 ръце, които са го тествали щателно и старателно, така че да бъде абсолютно безупречен - едва тогава той се доставя на клиента. Едва тогава сме удовлетворени.

Нашите заводски работници твърдят, че страстта към кабелните комплекти ни обединява. Защото продуктът винаги е наш основен приоритет. Културните бариери не съществуват, когато служители от девет страни и 23 локации се съберат на една маса и обменят идеи за това кои стандарти биха могли да направят работата ни още по-ефективна, как да подобрим машините за заваряване или кои работни дрехи осигуряват максимална оперативна безопасност.

Някои казват, че кабелните комплекти буквално „поглъщат“ онези, които работят по тях. Това води до тясна лична връзка с продукта и до високи изисквания от страна на служителите по отношение на собственото им представяне - нещо, което не може да се постигне с машини.

Искате да работите за компания, в която 92% от продукцията е ръчно изработена?

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАС!