НА ПРАВИЛНОТО МЯСТО
В ПРАВИЛНОТО ВРЕМЕ

В SEBN няма типични логистични специалисти, тъй като работата е прекалено сложна. Докато една група разопакова суровини в завода, друга обсъжда изискванията за доставка и специални поръчки с нашите клиенти, докато трета група планира заедно с нашия производствен екип, кои продукти трябва да се произвеждат и на кои обекти.

ЛОГИСТИКА

В SEBN няма типични логистични специалисти, тъй като работата е прекалено сложна. Докато една група разопакова суровини в завода, друга обсъжда изискванията за доставка и специални поръчки с нашите клиенти, докато трета група планира заедно с нашия производствен екип, кои продукти трябва да се произвеждат и на кои обекти. Всички те са обединени от едно: знаят по всяко време точно къде се намира всеки кабелен комплект - в рамките на производствения процес, по пътя към нашите клиенти или вече е достигнал до тях. Защото в края на краищата логистичният специалист е първият, който приема доставката на кабели и контакти и последният, който държи готовия кабелен комплект в ръката си и го опакова за доставка на клиента.

Преди всичко това да може да се осъществи, обаче, трябва да се отговори на много логистични въпроси - и това става веднага след договаряне с клиента: Коя локация е най-подходяща за производство? От какви материали имаме нужда и в какви количества? Кой метод на транспорт е най-подходящ, кой контейнер, кои опаковки? Как можем да осигурим точна доставка? И как можем да гарантираме на нашите клиенти възможно най-голяма гъвкавост до последната минута на производство? Едва когато дадем отговор на всички тези въпроси, истинската услуга на логистичния специалист става видима и осезаема - за служителите в завода, за клиента, доставчиците, спедиторите и за него самия: приятно усещане. Защото има някой, който държи всичко под контрол. Някой, който търси решения и прави всичко по силите си, за да изпълни изискванията и очакванията. Някой, който установява рисковете и знае как да се справи с тях.

Умеете ли да осигурявате доставки на правилното място в точното време? Харесва ли ви комуникацията и координирането?

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАС!