ATENTIE LA DETALII -
SI SUPRAVEGHEREA IMAGINII DE ANSAMBLU

Adesea sunt absorbiti de schitele lor uneori chiar minute intregi, foarte concentrati si practic nemiscati, verificand fiecare detaliu si punandu-si intrebari: Poate fi produs cablajul prin acest transfer de linie si in aceasta fabrica? Cum pot optimiza timpul de productie? De cate masini de taiere, sisteme de testare si mese de asamblare este nevoie?

PLANIFICAREA PRODUCTIEI

Adesea sunt absorbiti de schitele lor uneori chiar minute intregi, foarte concentrati si practic nemiscati, verificand fiecare detaliu si punandu-si intrebari: Poate fi produs cablajul prin acest transfer de linie si in aceasta fabrica? Cum pot optimiza timpul de productie? De cate masini de taiere, sisteme de testare si mese de asamblare este nevoie? In cautarea raspunsurilor, planificatorii nostri de productie tin cont atat de cerintele clientilor, cat si de personalul din productie care trebuie sa transpuna in practica indicatiile primite, tinand cont de costurile necesare si eventualele ajustari care ar putea fi necesare dupa începerea productiei. Pentru a dezvolta conceptul, ei trebuie să recunoasca, sa evalueze si sa ia in considerare toate variabilele posibile, deoarece intregul proces de productie depinde de acesta: de la construirea de prototipuri la productia in masa a cablajelor.

O functie care solicita rezistenta la stres si nu lasa loc pentru orgolii. Deoarece uneori este necesara o ajustare de ultim moment a  conceptelor; de exemplu, atunci cand clientul doreste sa schimbe motorul sau sistemul de racire al autovehiculului sau sub impulsul momentului. Acesta este motivul pentru care stapanirea de sine  este una dintre caracteristicile cheie ale oricarui planificator de productie – la fel ca  si atentia la detalii si disponibilitatea  de a-și asuma propria raspundere.  In birou sau la mesele de testare. Singur sau in dialog cu ceilalti. La inceputul sau la sfarsitul procesului de productie.  Proiectele ajung la final in mod regulat, dar niciodata nu se renunta la ele in totalitate. Deoarece, in final, planificatorul de productie este intotdeauna responsabil sa se asigure ca propriul concept ofera ceea ce promite: o productie optima.

Esti un pasionat al domeniului tehnic care nu pierde din vedere imaginea de ansamblu?

ATUNCI ALATURA-TE ECHIPEI NOASTRE!