ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА КОНТАКТИ С МНОГО СПЕЦИАЛНА КОРПОРАТИВНА КУЛТУРА

Работата в Sumitomo Electric Bordnetze (SEBN) означава: осъществяване на контакти. С колеги, партньори и клиенти. С бъдещето на автомобила. Но и с много специална корпоративна култура.
Нашата компания е олицетворение на стабилност и приемственост и е ценена в световен мащаб за своята честност. И не само това. Прочетете тук, за да научите повече за това, което можете да очаквате, когато се присъедините към нас.

1

Работим отговорно и с голяма лична свобода.

Не че всеки може да прави това, което си пожелае в SEBN. Но нивото на лична свобода на нашите служители всъщност е изключително високо. Именно затова те могат да постигнат толкова много. За себе си, за нас, за нашите клиенти.

Открийте повече

2

Ние сме справедливи и предлагаме сигурност.

SEBN предлага сигурно място за работа с перспективи за бъдещето. Това е гарантирано не само поради нашата принадлежност към групата Sumitomo с нейните приблизително 320 компании по целия свят в различни отрасли и история, датираща от преди повече от 400 години. Японският манталитет е отдаден на мисълта за утрешния ден.

Открийте повече

3

Търсим нови предизвикателства и постоянно се развиваме.

Работим в динамична среда, в която гъвкавостта и бързината са абсолютно необходими. За нашите служители това означава: Те могат да очакват нови и предизвикателни задачи всеки ден. Това прави работата с нас разнообразна и взискателна - и със сигурност никога не е скучна.

Открийте повече

4

Работим заедно като екип с взаимно уважение.

Като служител на SEBN, вие сте част от една по-голяма общност още от самото начало. Всеки служител е свързан ежедневно с голям брой колеги, култури и дисциплини. И това се случва при осигуряване на равнопоставеност, тъй като ние уважаваме, ценим и насърчаваме индивидуалността и разнообразието - защото именно тук е силата ни.

Открийте повече